Tre verktøy som du trenger på kjøkkenet

Kjøkkenet er fullt av redskaper, mange er nyttige og noen tar bare plass. I dag finner vi flere moderne og nyttige redskaper utviklet for det moderne kjøkken, for eksempel mangodeler, salatslynge, pastamaskin og dørslag. Smarthome-teknologi muliggjør bedre løsninger på for eksempel kjøkkenet, og man kan styre mye fra apper på telefonen. For eksempel så kan man skru av og på et smart-toastjern, og man kan også bruke taleassistenter fra Amazon og Google i kombinasjon med smart-gjenstander.

Denne teknologien fungerer via Wi-Fi og man må kjøpe spesielle smart-gjenstander for at det skal fungere med teknologien, du kan ikke koble til vanlige kjøkkengjenstander. En smart-gjenstand, som for eksempel en smart-kaffetrakter, har en innebygd datateknologien som gjør at man kan koble seg til den via en app på en smarttelefon og dermed kontrollere innstillingene.

Eksempel på nyttige kjøkkenredskap

En mangodeler fra Jamie Oliver muliggjør å dele en mango ved å fjerne steinen. Redskapet er formet til å fjerne mangosteinen på en praktisk måte, og så kan man enkelt kutte opp resten av frukten og bruke det til det man ønsker. Mango er en frukt som kan være vanskelig å forstå seg på, og det kan være vanskelig å fjerne mangosteinen med en vanlig kniv, også tidkrevende og grisete.

Dørslag er et praktisk kjøkkenredskap når man skal helle vann av kjelen, og dette burde alle kjøkken ha. Man slipper unødvendig matsvinn i vasken fordi dørslaget holder innholdet tilbake og tømmer kun ut vannet fra kjelen. Man fester enkelt dørslaget på kjelen og tømmer ut vannet. Alle barnefamilier bør ha en ispinnemaskin i huset! Dette er både trivelig og gøy for barna. Det er mulig å velge ulikt utseende på isen, for eksempel striper eller ulike farger, og man kan velge ulike smaker, ha i godteri, frukt eller andre ting som man liker. Maskinen lagres i fryseren, og den kan lage 9 ispinner før den må fryses igjen, man lager 3 ispinner om gangen. Her er det bare kreativiteten som setter grenser.

Jamie Oliver

Jamie Oliver

Jamie Oliver er en profesjonell kokk fra England som har gjort stor suksess. Han har også skrevet sin egen kokebok og også hatt et eget TV-program som handler om mat. Han har også laget sitt eget kjøkkenmerke som heter “Jamie Oliver”, og man finner redskaper som stekepanner, mindre verktøy med mer. Oliver driver restauranten Fifteen i London og har også jobbet for å bedre kostholdet i skoler.

Kjøkkenmerket Jamie Oliver tilbyr et utvalg av kvalitetsprodukt og moderne redskaper til kjøkkenet. For eksempel fins et sett med panner til ulikt bruk, som for eksempel frityrpanne. I tillegg fins ulike redskaper for å skjære og dele opp frukt og grønnsaker, som for eksempel ferskendeler eller potetpresse.

Et annet moderne produkt fra Jamie Oliver er for eksempel krydderblandemorter, hvor man slipper å bruke mye krefter ved å blande krydder, men man kan enkelt ha krydderet i en boks, legge en keramikk-kule oppi og riste til man har fått en bra blanding.