Tre ting tatt ut av «luften»

Denne gangen er jeg jammen ikke helt sikker på hva jeg skal skrive om. Jeg har tenkt flere runder for å finne ut noe smart å skrive om. Og jeg burde jo selvfølgelig si at jeg har tenkt tre runder flere ganger eller noe i den stilen. Men jeg har ikke kommet opp med noe fornuftig enda. Jeg kan jo si litt om den sporten som har interessert meg i det siste da. Det er vel minst tre ting i hvert fall.

Boksing

Jeg har sett veldig mye på boksing og MMA fighting den siste tiden. Ikke det at jeg er sånn super interessert, men det er ok å se på og jeg har den kanalen stilt inn på min TV. Jeg lurer jo hele tiden på hvorfor disse utøverne absolutt skal skade hverandre. Det er ikke over før en av dem er slått helt bevistløs nesten og ikke kan forsvare seg mer.

I begynnelsen av denne måneden var det jo storkamp for kvinner på gang. Cecilia «The first lady» Brækhus skulle jo i ringen og forsvare sine fem belter mot amerikanske Kali Reis. Dette var hennes 33. kamp som proffbokser og det ble hennes 33. seier. Ni av disse 33 kampene har hun avgjort på knockout, mens resten er vunnet på poeng. Denne gangen var hun vel kanskje det nærmeste hun noen gang har vært med å tape, men vant til slutt klart på poeng. I syvende runde måtte hun nemlig ta telling etter et skikkelig slag av motstander Reis.

Det store tema nå er dermed om det blir returmatch mot Kali Reis eller hvem som blir neste motstander. Samme diskusjonen som for øvrig dukker opp hver eneste gang etter en slik kamp.

Det er faktisk tre mulige kandidater. Det er kamp mot UTC utøver Cris Cyborg. Eller damen som har vunnet OL to ganger – amerikanske Claressa Shields. Eller irske Kathie Taylor. Cecilia sitt ja til omkamp mot Kali Reis tror de fleste bare var et svar i kampens hete rett etter denne kampen.

Sykkel

Sykkel skrev jeg jo mye om i forrige artikkel, men sykling skjer nesten hver eneste dag nå i sommer halvåret. Det er jo snart klart for starten av Tour of Norway og Tour des fjords. To spennende sykkelritt i Norge. Norge har virkelig satt seg fast på sykkelkartet de senere årene både med ryttere og med flere meget gode ritt.

Fotball

I fotballens verden skjer det jo mye hele året også. Her kan man skrive om alt fra kamper og spillere til lag og trenere og så videre. Her er mulighetene mange. Jeg følger bittelite med i fotballen, men ikke hundre prosent hver uke. Mitt hjemme lag FFK er jo dessverre så langt nede i divisjonene nå at det er ikke så veldig spennende lenger der. Og nå nylig ble de slått ut av cupen også. Men heldigvis har de klart seg meget bra i serien så langt i år. Tre kamper så langt og syv poeng er den foreløpige fasiten der. De spiller nå i 2. divisjon som er nivå tre i Norge.