Tre ganger er det bra eller dårlig

Det er veldig mye man kan skrive om når man skal skrive på frihånd om tanker, mening er eller hendelser rundt seg selv som person. Har man litt livlig fantasi så finnes det jo knapt grenser. Men selvfølgelig snakker jeg om alt til sin tid da – jeg er ikke av den typen som skriver om ting som kan skade andre igjen og i slike retninger. Men det kan bli mye humor – så får du selv velge om du vil tro på beskrivelsen eller historiene eller ikke. Det er selvfølgelig helt opp til hver og en enkelt person som leser.

Gift eller skilt

Gift eller skilt

Det er sikkert ikke mange av dere som kjenner meg nok til å vite at jeg har vært gift engang, men det har jeg da altså. Og som tilfeldigheten det er så var jeg gift i cirka tre år! Men dessverre så skilte våre veier etter de årene selv om vi skiltes som venner. Eller det vil si at den første perioden etter skilsmissen så trodde min ex kona at jeg var sur og sint på ho så ho var veldig forsiktig med å ta kontakt. Men jeg hadde ikke noe i mot henne selv om jeg var lei for det som hadde skjedd. Hadde jeg fortalt hele historien så hadde det vært mye enklere å forstå hva jeg snakket om selvfølgelig.

Andre forsøk

Etter å ha vært skilt en periode så ble vi sakte men sikkert bedre og bedre venner igjen. Så etter enda en stund – her snakker vi om totalt cirka tre år – så bestemte vi oss for å prøve om vi klarte å leve samme igjen. Ikke gifte oss på nytt – enda i hvert fall, men bare leve sammen og se hvordan det fungerte. Så spenningen var atter en gang stor når dette nye kapittelet av mitt liv startet. Og alt virket maget bra den første tiden og alt var bare velstand. Jeg husker ikke om jeg har nevnt dette tidligere her på sidene, men jeg har jo levd i utlandet i ganske mange år, og alt dette med giftemål i både første og andre runde var da også i utlandet. Men det gikk vel som det nesten måtte gå etter en periode på bare cirka tre måneder. Vårt samliv ble kjedelig og «iskaldt» slik at jeg tok initiativet til å avslutte det igjen forholdsvis raskt. Ting har jo en tendens til å bli vanskeligere jo lengre man trekker ting ut er min erfaring i slike sammenhenger som et samboerskap eller ekteskap.

Tredje forsøk

Tredje forsøk har enda ikke kommet, og vil kanskje aldri komme heller. Men jeg føler vel at det er enkelte ting på gang. Min ex kone er i ferd med å få store ting av sine problemer i livet på riktig plass igjen, og vi er enda en gang blitt mer og mer knyttet til hverandre med meget godt vennskap. Hennes problemer har vært av økonomisk art og ikke noen andre ting som folk fort tenker. Vi får se hva fremtiden bringer – kanskje blir det noe eller kanskje ikke!