Spådommer, symbolisme og engler

Siden tallet 3 ser ut til å være en gjenganger i mitt liv og mine omgivelser, så har jeg i dag bestemt meg for og utforske symbolisme og betydninger rundt dette tallet. Kanskje verden eller englene forsøker å fortelle meg noe? Vi kan starte med tarotkort.

Opprinnelig var dette en kortstokk brukt til å spille kort med, men med tiden har tarot utviklet seg til å bli kort man kan spå med. Selve kortstokken har 78 kort, med underkategoriene lille og store arkana. Trekker man tallet 3 i den store arkana, får man opp keiserinnen. Hun forteller meg at jeg må analysere hvordan jeg gir og mottar kjærlighet og omsorg. Jeg må finne en balanse. Dette er jo viktige ting å tenke over, det sier seg selv at dersom man gir mer eller mindre enn man mottar av kjærlighet, så vil det bli ganske ulykkelig for den ene parten til slutt. Kortet representerer også møtet mellom motsetninger, som kan gi utslag i en tredje eksistens. Du verden, det høres nesten ut som om det er et barn på vei.

Mer om Tarotkort

Vi har også 3 sverd i tarotkortene. Dette kortet ser ganske dystert ut med et hjerte som er gjennomboret av tre sverd. Kortets betydning er litt skummelt føler jeg, da jeg visstnok må gjennom noe smerte for at hjertet mitt skal kunne fungere igjen. Da regner jeg med at de tenker på kjærlighet, for rent fysisk virker hjertet mitt som det skal.

Mer om Tarotkort

Vi skynder oss videre til 3 staver, tenker jeg. Dette kortet står for eventyr og reiser til utlandet, så det passer perfekt for meg. Det er nesten så det er skremmende. Kortet har oransje farge, som symboliserer livsenergi. Om dette kortet kan fortelle meg noe jeg bør være oppmerksom på eller jobbe med, så må det være å passe på å opprettholde integritet.

Raskt videre til 3 mynter som forteller meg at hardt arbeid er veien til suksess, og at jeg ikke må gi opp selv om veien er tung og lang. I tillegg sier det at ved litt tankeendring, så kan jeg kanskje finne tilfredsstillelse i selve jobben. Det er kanskje noe vi alle bør tenke over, at ofte er selve målet vårt den veien vi går på underveis til det vi tror er målet.

Til sist har vi 3 begre, som sier noe om kommunikasjon. Jeg fikk ikke helt taket på symbolismen i dette kortet, men det forteller også at det fins tre viktige personer i livet mitt som jeg bør dele mine innerste tanker med.

Hva englene sier om tallet 3

Englekort kan visstnok være magiske budskap fra alvene som kan brukes til å spå med, gi visdom eller motivere. Her slår tallet 3 til igjen, fordi man kan trekke 3 kort. 1 for fortiden, 1 for nåtiden og 1 for fremtiden. Det virker til å være flere ulike former for englekort, og ulike måter å spå på med disse, men jeg leser at dersom englene sender deg tallet 3, så skal du finne kjærlighet og fred. Da kan jeg slå meg til ro med det, og se framtiden lyst i møte.