Mye dårlig rykte men gode gjerninger

Min tre ting tradisjons artikkel serie ja. Skal vi se hva som står i tankene som stemmer med dette i dag. Kan vel kanskje bli litt vanskelig å fortsette dette i det uendelige har jeg skjøt etter hvert. Men det låt artig å forsøke før jeg kom i gang med dette. Nå når jeg er i gang har liksom ideene forsvunnet like langt vekk som de lå i tett rekkefølge før jeg startet. Så det kan hende jeg må avvike litt fra utgangspunktet og bare bruke dette som min private blogg.

For de som kjenner meg godt så vet de at jeg stortrives i Thailand og oppholder meg mye der. Varmen er godt for muskulaturen i ryggen og nakken min og jeg er nesten fri for å spise tabletter mot smerter.

Fascinerende

Alle som har vært i Thailand, og for så vidt de som ikke har vært her også vet at Thailand er full av barer og tilbyr mye drikkevarer til billige priser. Samt lettkledde damer i alle fasonger. Men nå var det ikke først og fremst hverken damer eller alkohol jeg tenkte å skrive litt om, men hvor giver villige mange norsk bargjester og andre er. Flere steder står det ute bøsser som samler inn enger til barnehjem for foreldreløse barn. Og det er flere barer og andre organisasjoner som arrangerer tilstelninger en og flere ganger i året for å hjelpe til med trengende saker til slummen og til barnehjem. Og vi snakker om forholdsvis store summer på årsbasis i denne sammenhengen.

Mc klubber

Det skal ikke så mye penger til for å hjelpe de fattigste her i landet – Thailand. Og for en glede de fremviser når de får hjelp.

Men det som jeg synes er så veldig artig med dette her i tillegg til at de fattige får hjelp, er at det er de gutta med mange tatoveringer, slitte olabukser og store og tunge Harley Davidson motorsykler som mange ganger står i front for å hjelpe til. Mange av de gutta har et meget godt hjerte!

Den klubben jeg kjenner best til og som er ivrige i dette hjelpearbeidet hadde i fjor et stort arrangement for de fattige barna i samarbeid med en mengde sponsorer. De samlet inn en stor porsjon penger som de i etterkant har delt ut til en hjelpeorganisasjon som heter H2H eller Hand 2 Hand.

Barer

Som nevnt så står det innsamlings bøsser rundt på flere store og sentrale norske barer her i Pattaya i Thailand. Og en gang i året arrangerer denne baren en auksjon hvor det auksjoneres bort mye forskjellig til inntekt for hjelp med barnehjem. Hvor mange barnehjem de er engasjert i nå aner jeg ikke, men det begynner å bli ganske mange penger de har donert bort i løpet av en årrekke.

Og siden dette var en tre tings historie blogg, så er det faktisk tre norske barer og denne Mc klubben jeg først og fremst kjenner til som er aktive samlere av penger til denne hjelpen. To barer og Mc gutta!