3 x litt trist og lei

Det ble jammen er tredelt historie denne gangen også. Selv om det ikke bare er gledelig å sette seg ned å skrive om dette så får jeg bare «bite i det sure eplet». Jeg har nå en gang sagt her at jeg skal forsøke dette med det magiske tre tallet! Denne gangen har det gått tre måneder av året og jeg har hatt 3 innleggelser på sykehus! Slå den da! Ikke bare gøy, men fakta.

I det fri

Joda tre ganger lagt inn på sykehuset i utlandet til og med denne gangen. Men det begynte egentlig allerede litt før nyttår, selv om jeg snakker om disse tre gangene på denne siden av nyttår – altså i 2018. Helt sist i oktober startet det faktisk med at jeg følte et eller annet var galt og jeg var i ferd med å bli syk. Dårlig «timing» nå som jeg snart skal ut og reise litt og så videre. Men det man ikke klarer å styre det bare må komme som det kommer. Jeg tok en tur til legen og fikk noe medisiner for å forsøke å være litt tidlig ute med å ta knekken på det som eventuelt kunne komme. Jeg hadde jo allerede litt utslett og slikt i pannen eller rett under hårfestet som burde stoppes. Medisiner fikk jeg og spiste de, men utslettene begynte å spre seg. Fra like over tinningen og mot øyet og videre nedover nesen, tilbake mot venstre men denne gangen under øyet. Til sist ble det så galt at øyet var gjenklistret – jeg så bare på ett øye. Heldigvis gikk det ikke mange dager før det «slapp» igjen.

I det fri

Første runde unnagjort. Bra var jeg ikke enda, men jeg kunne fungere normalt i hverdagen igjen. Så etter et par uker kom det et allergisjokk eller noe – kroppen var full av røde utslett. Full fart til lege igjen og nye medisiner. Noen lurte på elveblest, noe sa allergi for noe men ingen fant noe skikkelig svar før alt nesten var borte vekk igjen like plutselig som det hadde kommet. Ok – runde to ferdig!

Ingen reise

Dagene gikk og julen nærmet seg med «stormskritt» – planen var da og reise en tur nordpå for å besøke familie og litt venner. Men de planen gikk i d*** dessverre. Bare to dager før eller var det tre dager – hmm – kom nye problemer og runde tre. Øyet på motsatt side begynte å bli «lukket» mot min vilje. Hva skal jeg gjøre. Denne gangen valgte jeg en annen lege og ikke noen klinikk, men et sykehus. Tenkte de hadde bedre «skyts» mot så mye problemer. Men fikk anbefaling av legen om å ikke reise, samt at jeg trengte ettersyn noen dager så ikke dette spredte seg.

Så etter en samtale med familie ble flyet kansellert! Ingen Jul og Nyttår i kulde og snø (lengtet ikke etter det da, men familien hadde det vært fint å se igjen). Tre runder med sykdom i løpet av litt over to måneder er ikke moro. Det kan jeg garantere alle dere som ikke har opplevd det før.